
کویی تره یک غذای ساده و بسیار خوش عطر و خوشمزه گیلانی است. باور نمی کنید که یک غذای ساده انقدر خوشمزه و دوست داشتنی باشد. راستش خود گیلانی ها هم قدیم ترها این غذا را درست می کردند و می خوردند و الان کمتر!
بهترین اسموتی دنیا رو درست کن! همینقدر ساده! کلیک کن!
کویی یعنی کدو، تره هم صفت غذاست! بنابراین معلوم است که کویی تره یه غذا با محوریت کدو است.
مواد لازم برای پختن کویی تره دو نفره
- کدو حلوایی :نصف عدد
- سیر:سه حبه
- گردو:150 گرم
- رب انار و گوجه فرنگی و شکر:از هر کدام دو قاشق غذاخوری
- نمک، فلفل، زردچوبه،گلپرو ادویه و آب:به میزان لازم
- نعنا یا خالیواش ۳ ق غذا خوری
طرز تهیه کویی تره
مرحله اول
در داخل یک قابلمه کوچک، مقداری رب گوجه فرنگی، شکر، رب انار، گردوی ساییده و مقداری نمک، فلفل و زردچوبه و 2 لیوان آب را با هم مخلوط کنید و بگذارید تا با حرارت خیلی ملایم همه مواد با هم به مدت 45 دقیقه تا یک ساعت بجوشند.
مرحله دوم
ابتدا پوست کدوی مورد نیاز را گرفته و با چنگال یا هر ابزار دیگری که دارید سعی کنید آن را به صورت رشته رشته یا پوره دربیاورید. بعد تابه با ابعاد متوسط را روی شعله ملایم گاز قرار بدهید تا گرم شود. سپس مقداری روغن سرخکردنی به آن اضافه کنید.
مرحله سوم
روغن که داغ شد، سیر را به آن اضافه کنید و کدوی پوره شده را به سیر تفت داده شده اضافه کنید. سپس سیر و کدوی تفت داده شده را با کمی گلپر به مواد داخل قابلمه اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مخلوط غلیظی به وجود بیاید. 15 دقیقه بعد غذا آماده است.