احساسی ترین و عقلانی ترین واکنش چهره ها به مرگ و درگذشت عماد افروغ

واکنشها به مرگ و درگذشت عماد افروغ بسیار گسترده بوده است. چهره های مطرح اصولگرایی و اصلاح طلبی همه به درگذشت این استاد دانشگاه و تحلیلگر سیاسی واکنش نشان داده اند. در ادامه این واکنش ها را مرور خواهید کرد.
سید عباس صالحی، وزیر اسبق ارشاد و مدیر روزنامه اطلاعات: دکتر عماد افروغ خودش بود و شبیه هیچکس نبود. او را که میدیدی یاد کلام پیامبر (ص) در مورد ابوذر میافتادی: تنها زندگی میکند، تنها میمیرد و تنها محشور میشود! به مبانی خود ملتزم و در ابراز آن صریح، آزاده و شجاع بود. خداوند او را با مولایش علی(ع) محشور کند.
محمد فاضلی، جامعه شناس و مشاور سابق وزیر نیرو: دکتر عماد افروغ هم رفت. جامعهشناسی صریح بود و شجاعت بیان ایدههایش را داشت. شاگردش بودم و دو سه بار مفصل با هم درباره ایران حرف زدیم؛ درباره جامعهشناسی شهری، نابرابری، رئالیسم انتقادی بسکار و اندرو سایر، و روح انتقادی از او بسیار آموختم. خدایش بیامرزد و به بازماندگان صبر دهد.
مالک شریعتی، نماینده مردم تهران در مجلس: دکتر عماد افروغ سحرگاه قدر بیست و سوم ماه مبارک رمضان پرکشید. همواره او را یک متفکر تحولخواه و اندیشمند مستقل می شناختم تا چهره ای سیاسی؛ امیدوارم خدماتش به ساحت اندیشه، دستگیرش در آخرت باشد.
حسین انتظامی، روزنامه نگار و مشاور اسبق وزیر فرهنگ و ارشاد: عماد افروغ باسواد بود؛ مطالعات معرفتی فراتر از رشتهاش داشت؛ هر جا احتمال تأثیر میداد، دریغ نمیکرد؛ و چندین ویژگی دیگر. اما بارزترین خصلتاش صراحت بود؛ این صفت ممتاز در روزگاری که ریا و نفاق و حسابگری بر همه ما سایه افکنده است، بس ارجمند و برجسته مینماید.
محمد جواد اخوان، مدیر مسئول روزنامه جوان: حدود ۳ ماه پیش بود که همکارانم در روزنامه جوان با مرحوم دکتر #عماد افروغ گفتگو کردند و در روزنامه منتشر شد. گفتگویی خواندنی که در آن هویت ایرانی را واکاوی میکرد. خدایش رحمت کناد.
سیدضیا هاشمی، تهیه کننده و فعال فرهنگی: دکتر عماد افروغ مرد آزاده ای بود که آخرتش را به دنیای جماعت سیاست زده گره نزد و راهش را از حاکمیت تظاهر جدا کرد؛ طرف مردم ایستاد و با صدای بلند به نقد دلسوزانه و خیرخواهانه حکمرانی پرداخت. چه دردمندانه گفت:ظاهرا فراموش کرده ایم قرارمان بندگی بود اما خدایی می کنیم. نامت جاودان.